Hallo!

 

Wat fijn dat je even landt op onze website. Aan onze trouwe achterban moeten we ons niet meer voorstellen. Maar als je nog op zoek bent naar een uitstekend schoonheidssalon met geavanceerde webshop, blijf dan zeker even plakken.

 

Het team van schoonheidssalon Clé de Peau en webshop Lifetime Beauty kijkt naar jou door dezelfde bril: wat heb jij nodig? Waar word jij mooier, beter of gewoon gelukkiger van? En dan trekken wij onze registers open.  

 

Een persoonlijke en eerlijke aanpak staat voor goeie service: zo zien wij het. Daarom nemen we niet alleen tijd om te doen, maar ook om te luisteren. Wij investeren in jou door dat in onszelf te doen; we scholen ons continu bij, volgen trends op de voet en graven ons graag onder in alles wat met schoonheid en verzorging te maken heeft.

 

En daar vaar jij wel bij. We geven je uiterst professioneel advies, volgen je goed op en coachen je met plezier door de jungle van oplossingen en behandelingen. Af en toe de klok even stilzetten en alles loslaten, dat doe je bij ons.

 

We kijken erg uit naar je (online) komst!

 

PS Anno 2020 staat er bij Clé de Peau 20 jaar ervaring op de teller.

PS Onze producten hebben het grootste respect voor je huid én het milieu.

PS Je kan 24/24 online afspraken maken voor behandelingen bij www.CledePeau.be  

 

Clé de Peau (Ann Benoit)

016 624 789

Louis Melsensstraat 23

3000 Leuven

BE 0708 830 567

BE66 123 616 707 343

 

Ann@LifeTimeBeauty.be

info@CledePeau.be

www.CledePeau.be